update

new doc 3_1

Souk_Mirage_Particles_of_Light-ENVIORONMENTAL_SECTION stringio

I’ve noticed that the existing building has an internal courtyard used for parking, I was thinking of starting the scaffolding within the building and stacking upwards and outwards . Reading from the previous post about co-op strategy, instead of having artist living individually, I intend to stack the scaffold in a way that engage communication with each other and with the existing residence also at the same time team up with art organisation to manage non-profitable art galleries and theaters.

One thought on “update

  1. A nice idea to subvert the traditional scaffolding build up from the outside-in, to now build it from the courtyard out. Could be an interesting parasitic intervention as the scaffolding starts to envelop the the building. Looking forward to seeing how this develops for Tuesday!

Leave a Reply